В ефірі "Радіо Свобода" Микола Томенко повідомив, що нардепи від усіх опозиційних фракцій по черзі перебуватимуть на Миколаївщині, щоб контролювати розслідування злочину працівників міліції.

"Наші тактичні вимоги – це звільнення Голови обласної держадміністрації та керівників правоохоронних органів Миколаївської області, які за останній період перетворили цей регіон на один з найбільш криміногенних в Україні. Тож необхідно, щоб відбулася зміна керівництва області. Це вже не перший резонансний злочин в Україні за участі працівників правоохоронців, а тому ми вимагатимемо і звільнення Міністра внутрішніх справ", - цитує Томенка прес-служба "Батьківщини".

Читайте також: Захарченко пояснив неоперативну реакцію на зґвалтування у Врадіївці

"Ми розуміємо, що "беспрєдєл" чиновників панує не лише в Миколаївській області, а на всій території України", - наголосив нардеп, додавши, що до президентських виборів 2015 року єдиний вихід із ситуації – це суспільний та громадський захист своїх прав у кожному селі, селищі чи місті.

Нагадаємо, на Миколаївщині затримали працівника правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

За словами потерпілої (мешканки смт Врадіївка), до нападу причетний ще один працівник міліції. Проте, у прокуратурі кажуть, що він у день скоєння злочину перебував на чергуванні, – пишуть "Новости Николаева".