“На сьогодні ми вже продали понад 95% квитків. У нас залишилось 50 тисяч квитків, які ми надішлемо у вільний продаж на початку травня”, - сказав операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

Розпродаж перепусток на ігри здійснюватиметься через сайт УЄФА або у відповідних установах, безпосередньо в містах-господарях. Зокрема, в Донецьку квитки можна буде придбати в касах стадіону "Донбас-Арена". На НСК "Олімпійському" презентували взірець квитка.

“Ми анонсували цю подію і вже "написали", що квитки в офісі у Лубківського. Ні, в нас квитків немає, і у федерації немає. Вони надійдуть рекомендованими листами кожному з власників за 3-4 тижні до початку чемпіонату”, - сказав директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.

Квитки мають багаторівневий ступінь захисту. Зокрема, голограми і код на зворотній стороні. Інші елементи тримають у секреті, аби не допустити підробок. Крім того, всі квитки є іменними.

“Не буде паспортного контролю на стадіоні. Але воно може бути вибірковим для того, аби з'ясувати у разі необхідності, наприклад, у стюардів будуть підозри, що власник квитка одержав його незаконно, вони можуть попросити документ на перевірку”, - розповів Маркіян Лубківський.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з футболу-2012 триватиме з 8 червня по 1 липня у 8-ми містах України та Польщі.