Щодо позову проти Віктора Януковича у Чорновол ще немає впевненості. Журналістка не сподівається на справедливість в українських судах.

"Я про це подумаю. Я навряд чи буду зв’язуватися з судами в нашій країні. Я прекрасно знаю, що таке суди в нашій країні", - розповіла Чорновол в інтерв'ю "Deutsche Welle".

Останні три роки я вважала себе не журналістом, а людиною, яка бореться з Віктором Федоровичем Януковичем. Я провела багато журналістських розслідувань. Так склалося, що я стала піонером з розкриття інформації про його резиденції, наприклад про Межигір'я. Мені вдалося дізнатися про будівництво велетенського нового особняка сім'ї Януковича на мисі Айя в Криму. Ця тема готується до публікації, - пояснила вона.

За словами Чорновол, там йдеться про "ненормальну розкіш" і оприлюднення цієї інформації може стати сильним ударом для Віктора Януковича.

"Янукович дуже боїться за свою безпеку", - наголошує журналістка.

Читайте також: Для завершення слідства у справі Чорновол потрібна участь журналістки у слідчих діях, - МВС

Як відомо, в ніч на 25 грудня у Борисполі побили журналістку Тетяну Чорновол. У неї струс мозку та рани на обличчі. Крім того, в журналістки був зламаний ніс.

Чорновол підозрює, що напад на неї здійснили за наказом глави держави Віктора Януковича.