"Я сподіваюся, судячи з настроїв, які ми вивчали, з настроїв наших виборців, судячи з того, що люди, що ми перша партія, партія влади, яка перемогла парламентські вибори. Ви подивіться навколо нас, в усіх країнах, що зараз відбувається, жодна з партій правлячих парламентські вибори не перемагає, всі програють. Ми виграли, і це означає, що люди дали нам мандат на продовження реформ і на завершення тих змін, які в країні розпочав Віктор Янукович. Тому я сподіваюся на те, що остаточні підрахунки голосів будуть навіть кращими ніж ті, що показують екзит-поли", – заявила Герман в ефірі "5 каналу".

Вона впевнена, що Верховній Раді VII скликання представники Партії регіонів разом із мажоритарними депутатами утворять парламентську більшість.

"Ми маємо багато кандидатів по мажоритарних округах, які йдуть дуже успішно і разом з тими депутатами, які пройдуть по списку, і з тими кандидатами в депутати, які пройдуть по мажоритарних округах, сьогодні ми маємо впевненість в тому, що ми матимемо парламентську більшість. Ми сьогодні впевнені в цьому. Хоч а ми звичайно не відштовхнемо жодної поданої нами руки і завжди будемо працювати з усіма конструктивними силами, які захочуть працювати для України", – додала керівник прес-центру ПР.

Нагадаємо, раніше Голова фракції Партії регіонів у ВР Олександр Єфремов заявив, що владна партія розраховує приблизно на 230 депутатських крісел у новому парламенті.