"Це свідчить про те, що, на жаль, залишилися ці острівці Партії регіонів, які надалі хочуть фальсифікувати результати виборів", — сказав він в ефірі "Шустер LIVE".

Він додав, що надважка проблема на виборах у Києві виникла тому, що низка кандидатів і партій узагалі не виставляли членів дільничних комісій.

Ми знаємо, що Царьов зривав результати виборів, Симоненко. І якби ми не змінили закон про вибори, то не відомо, чи сьогодні вони б відбулися. Фактично Симоненко і Партія регіонів підігравали Путіну і їхнє головне завдання було зірвати ці вибори. І від нас сотні тисяч членів ДВК вистояли і досі перебувають на дільницях, аби довести, довести, що не Путін, а народ України обиратиме президента,
— сказав Соболєв.

Регіонал Нестор Шуфрич, у свою чергу, сказав, що по всій країні представники ПР рахують голоси на дільницях і забезпечують виборчий процес.

"Ті, про кого ви кажете, так звані екс-члени ПР, частина у Москві, і ми дійсно підозрюємо, що вони фінансують окремих наймачів із автоматами у руках, а інші — у вашій коаліції, забезпечують більшість у парламенті", — відповів Шуфрич.