Під час спілкування Олексія Мовчана з виборцями, його підтримував ансамбль народної творчості "Слобожани" та мандрівний цирк "Браво", який приїхав з Дніпропетровська.

Крім того, регіонали у Сума запропонувала всім охочим записатися на безкоштовні курси англійської мови. Проте перевагу віддавали тим, хто погоджувався вступити до партії та їхнім близьким.

Депутат також пообіцяв виборцям зробити благоустрій прибудинкової території, захистити прилеглу територію від забудовників та побудувати велодоріжку.

А от кандидат від Об’єднаної опозиції Олег Медуниця, поки велодоріжки ще немає, влаштував велопробіг по обласному центру зі своїми прихильниками.

У супроводі автомобілів ДАІ протягом 40 хвилин їздили по Сумах 30 велосипедистів з прапорами.

"Ми хотіли привернути увагу сумчан до здорового способу життя та до необхідності будувати в місті велодоріжки", - пояснив Олег Медуниця.

До слова, Партія регіонів використовує будівлі державних установ та організацій для розміщення на них символіки партії. У Луганську та Одесі регіони розміщують рекламу на маршрутках, що є порушенням закону. На Одещині Партія регіонів піариться за допомогою медобстежень. При цьому використовуючи адміністративний ресурс. За 2 тижні на самі лише білборди партія витратила $1 мільйон.

А от політолог Володимир Фесенко вважає, що українські політики та політтехнологи побоюються робити ставки на молодіжний електорат.