"Сьогодні було офіційно підтверджено, що Михайло Бойчук, його родичі і охоронці ставка — учасники інциденту — не мають і ніколи не мали відношення до Партії регіонів. Більш того, за оприлюдненими документами реєструючих органів Бойчук за станом на 21.04.2011 року числиться головою Заставнівської районної організації політичної партії "Фронт змін", — йдеться в заяві Чернівецької обласної організації Партії регіонів, яку опублікували на офіційному сайті Партії регіонів у четвер, 21 квітня.

У заяві підкреслюється, що керівництво обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної організації Партії регіонів "невідкладно відреагувало на повідомлення в ЗМІ про факт зухвалого побиття людей у ​​Заставній", а Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв "особисто ініціював звернення до правоохоронних органів з метою ретельного розслідування цього інциденту, а, переконавшись в причетності до нього голови Заставнівської райдержадміністрації, відразу підписав подання керівництву держави про звільнення Бойчука від займаної посади в зв’язку з незабезпеченням дотримання конституційних прав і свобод громадян на території району".

"Прокуратура області порушила проти Бойчука та його спільників кримінальну справу. Президент України звільнив його з посади голови районної державної адміністрації. Всі ці рішення відбулися менше, ніж за дві доби з моменту появи інформації про злочин. Гасло "закон один для всіх" спрацював в даному випадку в повному обсязі, що дало людям підстави розраховувати на справедливе розслідування цієї ганебної справи і суворого покарання винних. Ми визнали помилку, допущену з рекомендацією на призначення Бойчука та вчасно її виправили", — йдеться в тексті заяви.