"Порушення на виборчих дільницях відбулися майже у всіх регіонах", — повідомила прес-служба партії з посиланням на заступника голови партії Віталія Ковальчука.

Як йдеться у повідомленні, серед того, що зафіксували спостерігачі партії: підкуп людей, винесення з дільниць бюлетенів та внесення туди заповнених примірників. У Бориспільському районі Київської області, як повідомив УДАР, на бюлетенях навпроти прізвищ кандидатів від партії УДАР Віталія Кличка ставили позначку "вибув", а у Надвірнянському районі Івано-Франківської області в усіх виборчих бюлетенях по багатомандатному виборчому округу назву політичної партії було зазначено не повністю, також не були вказані дані про першу п’ятірку кандидатів у депутати від партії.

У Херсоні, за повідомленням партії, на одній з ділянок виявили факти підкупу виборців на користь однієї з політичних партій. Крім того, ще на п’яти ділянках цього міста встановили факти виносу виборчих бюлетенів, а на дільниці № 21647 виборці заповнювали бюлетені поза кабінками для голосування. Підкуп виборців на користь одного з кандидатів у депутати представники партії зафіксували і на ділянці № 25094 в Чернігові, "а гроші виборцям пропонував сам кандидат, зупиняючи людей прямо біля входу в приміщення дільниці".

Крім того, в повідомленні прес-служби партії Кличко йдеться, що у Львові голова виборчої комісії на дільниці № 274 зайшов з пакетом невідомого змісту, попросив залишити приміщення всіх виборців і спостерігачів, які там перебували, а після закінчення 15 хвилин голосування відновили. Згідно з даними УДАРу, зараз на місці працює оперативна група і триває прояснення ситуації.