Про це повідомив свободівець Ігор Швайка.

"Є інформація, що над хлопцем знущалися і жорстоко побили. Я збираюся в колонію в понеділок, щоб розібратися", - зазначив він.

У той же час, в Соціал-Національній асамблеї стверджують, що Павліченко-молодший був не тільки жорстоко побитий, а й намагався порізати собі вени.

"У колонії є традиція - як тільки прибуває новий етап, його починають бити, щоб показати, хто господар. Оскільки про Сергія багато говорили і писали ще до переведення в колонію, його "виховували" в два рази сильніше за інших. Із власних джерел нам стало відомо, що він кілька днів тому намагався порізати собі вени. Зараз він знаходиться в ШІЗО", - повідомили в прес-службі асамблеї.

Натомість адвокат Сергія Павліченка Михайло Ніконов розповів, що не має інформації про стан свого підзахисного, оскільки не зміг з ним зустрітися.

"Я звернувся до керівництва колонії з проханням надати мені дозвіл на побачення. Мені, на жаль, відмовили, у зв'язку з тим, що Сергій знаходиться в штрафному ізоляторі. Офіційне формулювання - порушення правил перебування. Що саме за порушення - залишається тільки здогадуватися, адже офіційної інформації немає. Я підготував адвокатський запит на ім'я керівника колонії, щоб встановити, що послужило підставою для його приміщення в ШІЗО. Коментувати чутки (про побиття та розтині вен -24) мені б не хотілося, але, враховуючи, що його тільки етапували, у мене теж виникають питання, чому він у ШІЗО" , - сказав Ніконов.

Державна пенітенціарна служба в Харківській області наразі не коментує ситуацію.

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва залишив без змін вирок Голосіївського райсуду Києва, який визнав винними в убивстві судді Зубкова батька й сина Павліченків.

Таким чином син Сергій Павліченко має відсидіти 13 років, а Дмитро Павліченко засуджений довічно.

Вирок Голосіївського суду свого часу викликав протести футбольних фанатів по цілій країні, оскільки Сергій Павліченко був членом одного з футбольних фан-клубів.