На Пекінському автосалоні представили один із наймодніших автомобілів світу - Fiat 500 у виконанні Gucci.

Випуск моделі присвятили водночас 90-літтю однойменного Дому моди та 150-річчю об'єднання Італії. Та чому автомобіль представили саме в Китаї?

“Тому що в Китаї бренд та мода мають дуже велике значення. У нас багато спільного з італійцями. В Китаї Fiat є порівняно невеликим гравцем, але цей автомобіль повинен збільшити аудиторію прихильників компанії”, - каже генеральний директор компанії Fiat-GAC Джак Ченг.

Спецверсію італійських мінікарів пропонують у двох кольорових гамах: чорну з блискучим хромом та чорно-білим салоном, а також білу з матовим хромовим покриттям і світлим інтер'єром. Обидві моделі доповнюють фірмові червоно-зелені лінії логотипа Gucci.

Під капотом автомобіля - 1.4-літровий бензиновий двигун потужністю 100 конячок. Ціна за базову версію - 17 000 євро.

Smart Brabus tailor made

Конкуренцію маленькому "Фіату" в Китаї складе... Smart. І не один. Німецький автовиробник привіз до Пекіна одразу чотири спецверсії свого сітікара. Кожна з них має оригінальну аерографію на дверцятах, а найцікавішою є модифікація Brabus.

Цього малюка оформили в оригінальних біло-рожевих тонах. І, головне, оснастили бензиновим двигуном об'ємом 0.7 л з нагнітачем. Він розвиває 102 конячки і дозволяє розігнатися до 160 км/год.

RR Evoque Special Edition

Ще більше ексклюзиву пропонує спецверсія Range Rover Evoque від Вікторії Бекхем.

“Вікторія є креативним директором моделі Evoque, і дизайн цієї модифікації спроектувала власноруч. Авто пофарбоване в оригінальний матовий сірий колір, має 20-дюймові чорні диски. Салон оздоблений особливою шкірою, вставками з алюмінію та чорного рояльного лаку”, - каже віце-президент компанії Jaguar Land Rover China Ентоні Бредбері.

Крім того, покупець кросовера отримає чотири шкіряні сумки та виготовлений вручну кейс з інструкціями до автомобіля і підписом Вікторії Бекхем.