Про це повідомляє УНН з посиланням на газету Washington Times.

Згідно з інформацією видання, експерти очікують, що підсумком цієї місії стануть рекомендації щодо збільшення військової допомоги країні, яка веде боротьбу з проросійськими бойовиками, особливо на тлі останніх подій, пов’язаних із авіакатастрофою малайзійського літака.

Очевидно, що нас цікавить те, що відбувається в Україні, і буде корисно мати уявлення про те, де ми можемо максимізувати підтримку, яку ми готові надати,
— зауважив республіканський конгресмен Данкан Хантер.

Разом з українською стороною вони працюватимуть над "формуванням та розробкою довгострокової програми майбутніх зусиль США з підтримки української армії за допомогою спеціалізованих експертів і довготривалих радників".

Читайте також: США — найбільший союзник України, — Парубій [Відео]

"У найближчі кілька тижнів група представників міністерства оборони, що спеціалізується на стратегії і політиці, відвідає Київ, щоб оцінити конкретні програми, які США, можливо, захочуть розвивати", — сказав полковник Стівен Уоррен.

Нагадаємо, голови трьох комітетів Сенату звернулись до президента США Барака Обами з проханням визнати так звану "Донецьку народну республіку" іноземною терористичною організацією.