Про це він сказав у програмі “Шустер LIVE”.

“Чи можна вести переговори з терористами, диверсантами, злочинцями, які захопили зброю, які навіть військові дії ведуть з порушенням усіх міжнародних норм ведення військових дій, грубо порушуючи четверту Женевську конвенцію і прикриваючись живим щитом з жінок, дітей і пенсіонерів? З такими людьми переговори вести зовсім не можна”, - вважає Тягнибок.

За його словами, президент Росії Володимир Путін “нав’язав Україні гру”, якою хоще знищити територіальну цілісність нашої держави.

“Він штучно намагається створити громадянське протистояння на території України. Він прислав сюди своїх офіцерів…, які керують тими бандами, які сьогодні захопили приміщення. От з такими терористами, диверсантами переговорів не можна вести ні в якому випадку. Як із сепаратистами, які фінансуються з сім’ї Януковича”, - сказав депутат.

Читайте також: Ходорковський: Якщо російські та українські війська зіткнуться, громадянська війна неминуча

“Але переговори потрібно вести з тими людьми, які є на території України і на території українського Донбасу. Але в мене виникає таке питання: а хіба ті люди сьогодні потребують тих переговорів? Та не потребують! Тому що навіть останні соціологічні дослідження показали, що більше 80% українців, мешканців Донбасу не підтримують тих бандитів і сепаратистів”, - зауважив лідер “Свободи”.

Тягнибок заявив, що він категорично проти перемовин з терористами і водночас виступає за негайне та активне проведення Антитерористичної операції.

Він наголосив, що Путін бачить тільки те, що українська влада вивела війська на свої землі, але ні разу не згадав про жертв сепаратистів, зокрема, недавно вбитих члена “Батьківщини” Володимира Рибака та студента Київського університету.