"Злочин. Ще один. І ще раз проковтнемо? Сервер ЦВК зранку рапортує, що підраховано 100% голосів і що в Каневі нібито переміг Губський. При тому – голоси в ОВК ще не підраховано по протоколам. Члени комісії сидять і працюють з цифрами... Це перше. Друге – кінцевого протоколу ОВК не склал". – написав Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

Також за інформацією Гриценка, депутат Андрій Парубій стоїть біля кімнати з сервером, "звідки на сервер ЦВК вводяться дані (ким? які?) – кімната зачинена".

"Явна і нахабна фальсифікація даних про результати голосування, свідоме введення усіх нас в оману. Одним словом – злочин! Вкотре на цих виборах. Знову проковтнемо? Як на Миколаївщині, Вінниччині, Київщині, Херсонщині - усюди по країні? Депутати від опозиції готові сісти в новій Раді поряд з губськими, засухами, травянками... і тихенько разом працювати, нібито нічого не відбулося? А може, таки одважимося на відповідальний і рішучий вчинок? І скажемо усі разом тверде "ні" – і цій владі, і її злочинам, і таким чином сформованій Раді?!", – обурюэться нардеп.

Нагадаємо, як раніше повідомлялося, згідно з даними ЦВК, у Каневі в ОВК №197 визнали переможцем самовисуванця Богдана Губського.