Петро Мельник повідомив, що вже особисто вибачився перед Іриною Геращенко і подарував їй квіти.

"Жінок ніколи ображати не буду — це свята правда. І ніколи не ображав — спитайте тих жінок, які зі мною спілкуються, і вони вам про це точно скажуть", — наголосив Петро Мельник.

Пояснюючи свої дії нардеп наголосив, що Ірина Геращенко "порушувала законодавство", а він лише хотів попередити її дії, повідомляє УНІАН.

—————— Незграбно запобігав порушенню закону
"Зробив це незграбно, щиро кажу, але що ж це значить, що я зробив якийсь злочин, чи що?" — наголосив Петро Мельник.

Нардеп також обурився на дії спостерігачів від опозиції.

"Я обняв незграбно Ірину Геращенко, а опозиційні спостерігачі почали хапати мене за руки, як народного депутата", — обурюється Петро Мельник.

—————— Планує далі працювати нардепом
Складати повноваження народного депутата у зв’язку з цим він не збирається.

"Звичайно, ні", — сказав Петро Мельник.

Щодо вимог Ірини Геращенко про публічні вибачення, Петро Мельник сказав, що це інтерв’ю якраз є публічним вибаченням.

"Я вибачаюсь перед Іриною Геращенко, як перед жінкою. Але як перед народним депутатом України, який діяв незаконно, я вибачатись не збираюсь", — підсумував Петро Мельник.

За його словами, Ірина Геращенко нібито незаконно перебувала біля лічильної комісії, коли її члени підраховували голоси виборців на виборах мера Обухова.

Як відомо, Мельник силою намагався виштовхати Геращенко з виборчої дільниці в Обухові, де у неділю відбулися дострокові вибори мера.

Ірина Геращенко закликала Володимира Литвина поставити питання жінок у політиці на публічне обговорення у Верховній Раді. Спікер направив регламентному комітету Верховної Ради вияснити інцидент між депутатами.