"Українські силовики підбили 2 танки, які прибули раніше у розпорядженні бойовиків з Росії. Також сили АТО знищили 3 БТРи, 2 вантажівки, які перевозили бойовиків і зброю й 2 одиниці автотранспорту з встановленими крупнокаліберними кулеметами ДШК", — пише Тимчук у Facebook.

Він також додає, що у прикордонних районах з Росією сили АТО блоковані і захоплені 3 автоколони, що вторглися з Росії. Захоплений автотранспорт перевозив боєприпаси і зброю для терористів.

За інформацією "Інформаційного опору", під час бойових зіткнень 4 українські силовики загинули, ще 31 — отримав поранення. Наразі немає точних даних про втрати терористів.

Як відомо, цієї ночі тривало жорстке протистояння на українсько-російському кордоні – серед українських військових є загиблі і кілька десятків поранених.

Сьогодні вранці глава українського МВСу Арсен Аваков інформував про початок активної фази АТО в Маріуполі. За його словами — триває планова операція з ліквідації укріпрайону терористів на чолі з кримінальним авторитетом на прізвисько "Чечен".

Народний депутат Олег Ляшко, який зараз перебуває у Маріуполі, повідомив про повномасштабну фазу АТО у місті. Силовикам вдалося вигнали терористів з їхніх місць дислокації.