Про це у Facebook повідомив радник глави МВС Зорян Шкіряк, який перебуває у секторі “М”.

За його словами, ворог був зупинений і відкинутий.

"Практично кожної ночі, в райони Лебединського, Широкіного, Гнутового та інших населених пунктів, помічають ДРГ терористів. Наші підрозділи миттєво виходять на перехоплення і відкидають бойовиків", — написав Шкіряк.

Читайте також: Українські військові завершують відведення 100-мм артилерії, — Міноборони

Крім того, тривають обстріли зі стрілецької зброї позицій сил АТО в Широкиному та Лебединському. Іноді терористи використовують крупнокаліберні кулемети, АГС та міномети. Не припиняють працювати ворожі снайпери.

Сьогодні ж о 16:15 терористи розпочали мінометний обстріл позицій штурмового полку Нацгвардіі "Азов" в Широкиному. Нашій бійці відкрили вогонь у відповідь.

На цей момент втрат серед наших воїнів нема. Протистояння триває,
— зазначив Шкіряк.

За словами радника міністра, ворог продовжує перегрупування та значне накопичення своїх сил на південному напрямку

"Власне, ніякого відведення важкої техніки бойовиків за лінію розмежування не відбувається. Концентрація російсько-терористичних військ під Новоазовськом та в прилеглих районах триває. Кремль продовжує надсилати на підсилення терористів важке озброєння: танки, "Гради", "Смерчі", БТРи, установки ствольноі артилерії та ін. Прибуває жива сила противника", — наголосив Шкіряк.

З нашого боку в секторі "М" постійно тривають роботи з максимального укріплення рубежів лінії оборони Маріуполя. Сили АТО утримують свої позиції.

Нагадаємо, прес-офіцер сектору "М" Дмитро Чалий повідомив, що бойовики поки що не готові до атаки на Маріуполь. Про це він повідомив у прямому ефірі Телеканалу новин "24".