Працівники міліції встановили, що двоє невідомих, зростом 170-175 см, одягнуті в чорний одяг, рукавиці і балаклави, зайшли до приміщення одного із торгівельних центрів міста Бориспіль, здійснили декілька пострілів у стелю та наказали всім відвідувачам та продавцям магазину лягти на підлогу і не рухатися, інформує прес-служба ГУМВС України у Київській області.

Повідомляється, що в одного з нападників у руках був предмет, схожий на автомат. "Після цього зловмисники розбили вітрину ювелірного кіоску, який орендував місце в торгівельному закладі, та заволоділи золотими виробами на суму близько 1 млн гривень", — зазначили в обласній міліції.

Під час скоєння злочину продавця ювелірного кіоску в приміщенні не було. Жінка відходила на обідню перерву. В результаті нападу ніхто із відвідувачів та продавців торгівельного закладу, на щастя, не постраждав.

Наразі міліціонери проводять слідчо-оперативні та розшукові заходи з метою встановлення місця знаходження невідомих осіб причетних до даного злочину.

За цим фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.