Згідно із текстом повідомлення, з 6:35 до 7:40 у північно-східному напрямку від Маріуполя з мінометів тричі були обстріляні позиції сил антитерористичної операції з території тимчасово підконтрольної терористам.

Ніхто з українських військовослужбовців не постраждав. У відповідь вогнем позиції противника були придушені,
— наголосили у штабі.

Також повідомляється, що в районі опівночі, а також близько 5:00 на околицях міста були помічені польоти російських БПЛА. Бійцями ВСУ був відкритий вогонь з зенітного комплексу ЗУ-23. Результат обстрілу уточнюється.

Обстановка на українсько-російській ділянці кордону залишається складною і характеризується систематичним порушенням режиму припинення вогню бойовиками і обстрілами сил АТО, нарощуванням російської військової присутності в східному регіоні, концентрацією Збройних сил РФ.

Розвідка ВСУ доповідає про відсутність переміщення сил і техніки противника по периметру сектора "М", а також на потенційно небезпечних для Маріуполя територіях.

Нагадаємо, упродовж доби зафіксовано 56 спроб атак бойовиків на позиції сил АТО з використанням різних типів озброєння. Внаслідок боїв загинуло троє українських бійців.