Учасники Антимайдану заповнили територію від будівлі парламенту до Арсенальної площі. Люди продовжують прибувати, зокрема, з боку станції метро "Арсенальна".

Серед учасників акції - представники різних українських регіонів , про що свідчать таблички з назвами населених пунктів , з яких вони прибули. Сцена Антимайдану встановлена поряд із Маріїнським палацом.

Водночас регіонали у кулуарах парламенту висловлюють надію, що опозиція дасть можливість Верховній Раді таки запрацювати сьогодні, аби депутати змогли проголосувати за бюджет. У разі блокування Ради, регіонали заявили, що “знайдуть можливість ухвалити бюджет”.

Натомість представники опозиційних фракцій поклали на стіл президії і трибуну, а також на крісла народних депутатів листівки формату А- 3. У них, за матеріалами депутатів від "Батьківщини", повідомляється про негативні наслідки, які очікують Україну в разі прийняття проекту держбюджету, запропонованого урядом.

Нагадаємо, парламентська більшість хоче сьогодні проголосувати за законопроект про державний бюджет на 2014 рік. Опозиція не голосуватиме за держбюджет. Регіонали не виключають - у випадку блокування трибуни, проведуть виїзне засідання.

Комітет ВР з питань бюджету у ніч на сьогодні рекомендував парламенту прийняти вцілому проект дербюджету на 2014 рік.