Як повідомив координатор “Інформаційного опору” Дмитро Тимчук, у складі цієї групи - до 50 одиниць бронетехніки, включаючи танки.

Також у луганській області зафіксоване перекидання на північ невеликих тактичних груп російських повітряно-десантних військ чисельністю до роти.

Крім того, зафіксовано прибуття до Київського район Донецька артилерійської групи російсько-терористичних військ. У складі артгрупи – до 12 одиниць 122-мм гаубиць Д-30 і 152-мм гаубиць “Мста-Б”. Гарматні розрахунки укомплектовані російськими фахівцями. На марші до місця призначення артгрупа прикривалася підрозділом місцевих бойовиків.

“У районі Дебальцевського плацдарму (н.п.Чернухіно) відзначається зростання активності російсько-терористичних військ з переходом від тактики обстрілів до атак позицій українських військ. У складі атакуючих груп переважно російські “козаки”. Мета наступальних дій - прорив оборони українських військ з виходом на південно-західний напрямок. Українські війська відбивають атаки противника”, - повідомив Тимчук.

До слова, у районі Фрунзе в результаті контрбатарейної дуелі сили АТО знищили 2 мінометних позиції російсько-терористичних військ. Біля Волновахи українські війська знищили одну з диверсійно-розвідувальних груп терористів.