Про це на своїй сторінці у Facebook написав речник АТО Владислав Селезньов.

“Сили АТО продовжують виконувати поставлені завдання в районі населених пунктів Ямпіль та Закотне, які є стратегічно важливими для бойовиків, оскільки саме через ці населені пункти останнім часом здійснювалося постачання в Слов'янськ зброї та боєприпасів”, - зазначив він.

Лише за попередніми оцінками, сили АТО знищили близько 200 бойовиків, кількість поранених разом більше. Під час інтенсивних боїв геройськи загинули четверо українських військовослужбовців, 20 отримали поранення різного ступня тяжкості. Усіх поранених евакуйовано до медичних закладів, де їм надана необхідна медична допомога,
- розповів Селезньов.

Речник АТО повідомив, що внаслідок інтенсивних боїв, що тривали на протягом дня у визначеному районі, “при активній взаємодії з авіацією, силами АТО знищені блокпости і засідки бойовиків, захоплена висота в районі проведення операції”.

Він зазначив, що сили АТО в першу чергу знищують снайперів і навідників-операторів ПЗРК.

Нагадаємо, під Ямполем відбувалися запеклі бої. Терористи отримали підкріплення, до них доєднались солдати на шістьох КамАЗах. За даними всеукраїнського комітету "Наступ" — бойовики на озброєнні мають більше десяти танків. Українським військовим на допомогу надійшли танкові війська та авіація.

Пізніше у Міноборони повідомили, що сили АТО взяли під контроль міст через річку Сіверський Донець, а також знищили укріплення бойовиків у районі села Закотне. Також у відомстві зазначили, що населений пункт Ямпіль було блоковано.