Підозрюваний у розстрілі Небесної сотні командир роти "Беркуту" Дмитро Садовник знову не з'явився до суду. Відтак, обрання йому запобіжного заходу перенесли вже втретє.

Натомість, прокурор наполягав на розгляді справи без Садовника. Мовляв, підозрюваний сьогодні з'являвся в Головне слідче управління для дачі показів. А отже - і до суду прийти міг. Водночас, адвокати запевняють: їхній підзахисний не може з'явитись до суду, оскільки його паралізувало.

У самому суді було гаряче. У тісній залі зустрілись представники "Беркуту", які прийшли захищати свого товариша, і родичі майданівців, які принесли з собою плакати і портрети загиблих. Без сутичок не обійшлося. Потім конфлікт продовжився під судом - молодики в масках переслідували “беркутівців”. Втім, до масових сутичок не дійшло.

Нагадаємо, раніше Печерський суд Києва змінив запобіжний захід із взяття під варту на домашній арешт колишньому командиру роти “Беркуту” Дмитру Садовнику. Проти судді, яка звільнила Садовника, Генеральна прокуратура відкрила кримінальне провадження.