Що це за міліція? Сидить на чергуванні 20 міліціонерів, а на вулиці жодного. Сидять під замком, вони бояться людей. Якби увечері прийшли, кричали, то ніхто не відкриє, ніхто не зреагує,- скаржиться жителька Врадіївки Лариса.

Люди скаржаться на погрози міліціонерів

Врадіївчани, які минулого понеділка штурмували райвідділок міліції, скаржаться на погрози з боку міліціонерів.

Люди залякані, бояться. Пішли дзвінки по телефону: "Ми тебе знімали на відеокамеру, ти там є, ти в городі жить не будеш. Тобі кінець", - розповідає громадський активіст Микола Калиняк.

Учасників штурму затримувати чи ув’язнювати не будуть, - МВС

Міністерські чини, які приїхали до Врадіївки, інформацію про залякування спростовують і обіцяють: учасників штурму міліцейського відділку затримувати, а тим паче ув'язнювати, не будуть.

Обіцянкам на камеру учасники понеділкового погрому не вірять

Підготувалися, схоже, до ще одного ймовірного штурму і місцеві міліціонери, адже на роботі вони у бронежилетах. А от обіцянкам на камери, що учасників понеділкового погрому не арештовуватимуть, громада віри не йме. Натовп вимагає, аби міністерські чиновники вийшли до людей.

Півсотні врадіївчан написали заяви зі скаргами на міліціонерів

Півсотні врадіївчан уже написали заяви зі скаргами на міліціонерів із Врадіївського райвідділку. Міністерська слідча комісія розглядатиме кожну окремо.

Сьогоднішній мітинг пройшов мирно

Сьогоднішній мітинг відбувався мирно. До обіду більшість його учасників розійшлися додому.