Ми не віримо ні вам, ні Пенітенціарній службі, тому що ви, вже коментуючи ці події, заявили, що це провокація нашої фракції - я вважаю, що це образа з вашого боку. У нас нема підтвердження, що завтра Юлію Володимирівну не вивезуть до суду, — сказав голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

"Якщо вже немає довіри до ДПтСУ, перемістіться в хол приймальні — інших виходів з лікарні нема", — сказав головний лікар лікарні "Укрзалізниці" Михайло Афанасьєв.

Тимошенко таки до суду не доставили. У зв'язку з її відсутністю прокурори просять засідання перенести. Клопотання підтримано. Наступне слухання у справі суд призначив на 23 липня. Адвокати екс-прем'єра знову жаліються, але вже на затягування процесу.

Очікуємо, що Касаційний суд заяву Юлії Тимошенко про те, щоб справу суд слухав за її відсутності, це її право, ВСУ, на моє переконання, відкладе, — каже адвокат Тимошенко Сергій Власенко.

Ще спекотніше — на вулиці. Тут сутички між прихильниками та противниками Тимошенко.

Нагадаємо, Юлію Тимошенко звинувачують у завданні державі збитків на суму понад 30 мільйонів гривень, коли вона очолювала ЄЕСУ.