Загалом депутати дали задній хід 9 документам. За відповідне рішення депутати проголосували пакетом, "за" - 361 голос. Не голосували за відкликання так званих "ручних законів" комуністи.

Поки президент не підпише наказ про скасування законів - вони діють.

Натомість депутати ухвалили пакет з інших чотирьох законів. Два з них стосуються осквернення та руйнування пам’ятників та заперечення або виправдання злочинів фашизму. Ще один - зміни до закону про безоплатну правову допомогу. І четвертий - економічний - про звільнення від ПДВ ввезення в Україну природного газу.

Після цього народні обранці пішли на перерву. На вечірньому засіданні домовилися розглянути закон про амністію учасників масових демонстрацій. Також депутати вирішили створити комісію, яка розроблятиме зміни до Конституції України. Втім, під час перерви депутати так і не досягли компромісу стосовно закону про амністію.

Переговори вирішили продовжити. Засідання парламенту продовжиться вже у середу.

Нагадаємо, Віталій Кличко, якому напередодні президент запропонував крісло віце-прем'єра заявляє - в уряді він себе взагалі не бачить, тим більше - уряді Януковича. Від прем'єрства відмовився і Арсеній Яценюк.