Вона мегапопулярна, на її концерти приходять сотні тисяч фанів, а її пісні займають стабільно високі позиції у світових музичних чартах.

Про популярність Пінк мріяла з дитинства. Спочатку вона переспівала пісні відомих виконавців, згодом почала писати власні тексти. Іншого варіанту, аніж стати співачкою, Алісія Бет Мур - саме таке справжнє ім’я Пінк - вона навіть не розглядала. Втім, після того, як Пінк стала суперзіркою, змінились і її життєві пріоритети.

“Коли я була малою, то думала, що зможу змінити цей світ, що я стану рок-зіркою, буду подорожувати країною і все таке. Але зараз мої цілі кардинально змінилися. Я все ще хочу змінити світ і постійно працюю над цим. Однак зараз я хочу бути коханою і мати великий гарний будинок з домашніми тваринами, і все таке. Ну і звісно ж, хочу займатися тим, що і роблю зараз”, - сказала співачка Пінк.

Пінк встигла прославитись не лише в шоу-бізнесі. Багато років вона є активним членом ПЕТА - організації, яка виступає за етичне поводження з тваринами. Пінк неодноразово відзначилася гучними акціями. Для прикладу, вона писала листи британській королівській родині з вимогою відмовитися від традиційного полювання на лисиць. А ще виступала проти тих, хто використовують коней для перевезень туристів у Нью-Йорку. Пінк переконує - тварини надзвичайно страждають від вуличного шуму.

“Коні ходять з шорами на очах, їх постійно оточує вуличний шум, сирени, машини. Це найжахливіше місце, де можна собі уявити нещасних тварин. Коні повинні бути на природі, а не на загазованих вулицях Нью-Йорку. Це жахливо”, - каже Пінк.

Опікується Пінк і постраждалими від стихійних лих та катаклізмів. Вона постійно жертвує солідні суми різноманітним благодійним організаціям. При цьому, свої добрі вчинки співачка не афішує. Оскільки переконана, добра справа - це не привід для піару.