Про це він сказав в ефірі "Шустер LIVE".

“Я буквально за 5 хвилин перед програмою говорив з начальником Донецького прикордонного загону. Нашими прикордонниками захоплено БТР, на якому приїхали терористи. З КамАЗа, підбитого нашим літаком, захоплений крупнокаліберний кулемет. І за інформацією з лікарні міста Сніжного, там зараз перебуває 15 трупів бойовиків. Один із трупів був ще перевезений, за інформацією прикордонників, у Росію. Знашої сторони – 5 поранених", - розповів Геращенко.

Нагадаємо, біля пункту пропуску “Маринівка” близько 15-ї години скупчилися БТРи, 4 “КамАЗи”, обладнані крупнокаліберними кулеметами “Утес”, 3 мікроавтобуси з терористами та 4 легкові автомобілі. О 16:05 один автомобіль “КамАЗ” вторгся на територію українського пункту пропуску, розпочалася атака як з російського боку, так і з території України.

Станом на 16:50 підбито один “КамАз”, знищено крупнокаліберний кулемет.

Станом на 18:30 авіацією Збройних сил України двічі нанесено вогневий удар по позиціях нападників. З їхнього боку є втрати.

Станом на 20:00 прикордонникам у пункті пропуску “Маринівка” Донецької області надійшла наземна допога. Поранено п’ятеро прикордонників.

Під час бою в пункті пропуску “Маринівка” Донецької області терористи втратили КрАЗ із важким кулеметом, два КамАЗи і БТР. Частина терористів вдалася до втечі на територію Росії.