"У нього нормальне самопочуття, він відпочиває, а психологічно його взагалі це тільки зміцнить. Саша дуже стійкий до таких ситуацій. Він не ламається. Готовий провести реванш", - сказав Олександр Зімін в інтерв'ю "Советскому спорту".

За його словами, до реваншу потрібен мінімум рік, але для цього потрібно якось зацікавити сторону Володимира Кличка.

"... Я йому сказав, що треба добре відпочити, відновитися, як мінімум це займе місяць-півтора. Тренуватися, але потихеньку, у фізкультурному режимі - кроси, основні вправи. Зовсім не тренуватися можна максимум тиждень, інакше потім почнеш перетворюватися в мішок. Все у нього добре, подряпини є, на очах припухлості, але він ясно мислить, аналізує", - також розповів Зімін.

Читайте також: Кличко об'єктивно сильніший за Повєткіна, – Рябінскій

Тренер також зауважив, які висновки після бою зробив для себе Олександр Повєткін.

"Сказав, мовляв, Олександре Васильовичу, я все зрозумів, такими наскоками не можна тренуватися. Давайте продовжимо нормальну роботу. Каже, що нам треба удвох працювати і взяти в допомогу ще одну людину", - процитував Повєткіна Зімін.

Нагадаємо, 5 жовтня у Москві чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, IBO WBO Володимир Кличко переміг "регулярного" чемпіона світу Олександра Повєткіна. Всі троє суддів виставили розгромний рахунок 119-104 на користь Кличка.