Про госпіталізацію активістів повідомили медики зі "швидкої допомоги". Крім того, інформацію про постраждалих підтвердив нардеп від "Свободи" Едуард Леонов.

За його словами, "беркутівці" не рахувався "ні зі старими, ні з жінками, били всіх", наздоганяли і били навіть випадкових перехожих, і тих, хто впав, також.

Дивіться також: "Беркут" побив людей під Києво-Святошинським судом

У самого Леонова був порваний та забруднений одяг. "Свобода" повідомляє також про інших "своїх" постраждалих - Юрія Бублика та Павла Кириленка.

Згідно з повідомленням, постраждала також журналістка Олена Білозерська й більше десяти інших активістів, зокрема й жінки.

З'явилась також інформація, що побили фотографа цього видання Макса Левіна.

Щонайменше п’ятеро людей з важкими травмами – переломами ніг і рук, розбитими головами потрапили до лікарні. "Швидкі" повезли постраждалих у 4-ту травматологічну лікарню, - сказав Леонов.

Читайте також: Автомайдан заблокував "беркутівців", які побили людей

Нагадаємо, Києво-Святошинський суд Київської області засудив Ігоря Мосійчука, Володимира Шпару та Сергія Бевза до 6 років позбавлення волі. Так званих "васильківських терористів" визнали винними в намірі скоїти вибух пам'ятника Леніну в Борисполі під час святкування Дня незалежності в 2011 році.