Начальник Головного слідчого управління МВС України Олександр Гнатів повідомив, що слідчими у рамках раніше відкритого кримінального провадження здійснювалося розслідування хуліганських дій, що мали місце в с. Підгірці, що на Київщині.

Про це пише прес-служба МВС.

"Тоді учасники так званого Автомайдану двічі обклеювали паркан та ворота домоволодіння, а також кілька днів пікетували будинок, який, на їхню думку, належить Міністрові внутрішніх справ України Віталію Захарченку. Слідчі встановили, що зазначений будинок главі МВС не належить", - йдеться в повідомленні.

У міліції повідомили, що 9 січня до них звернувся власник цього будинку, який подав заяву про припинення досудового розслідування за фактом хуліганських дій біля його помешкання. Чоловік пояснив, що зустрічався з керівниками Автомайдану, які пообіцяли більше не шкодити його майну, і попросили вибачення.

"Ці вибачення були прийняті, він не має претензій до осіб, які приймали участь в хуліганських діях та пошкодженні майна, і клопоче про припинення досудового розслідування у кримінальному провадженні", – заявив Олександр Гнатів.

До слова, на сторінках у соціальних мережах пишуть, що уже кілька днів ДАІ викликає на співбесіди людей, які 29 грудня брали участь в Автомайдані до Межигір'я (до резиденції Президента Віктора Януковича).