Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

Група має в наявності до 20 одиниць бронетехніки і до 30 одиниць стволових артилерійських систем, відзначається наявність також значної кількості мінометів. Після понесених втрат у боях за Донецький аеропорт група проходить доукомплектування, в основному за рахунок російських найманців і військовослужбовців-контрактників ЗС РФ, — написав Тимчук.

В Авдіївці в результаті вогневих ударів і обстрілів з боку російсько-терористичних військ, спостерігаються значні руйнування будівель в межах міста, включаючи житловий сектор і промислові підприємства.

Місцеве населення впевнене, що удари наносяться українськими військами. У той час як об'єктивні дані результатів стрільби (включаючи напрямок траєкторії падіння снарядів) свідчать, що удари завдавалися артилерією російсько-терористичних військ, — заявив народний депутат.

До слова, за словами Тимчука, терористи зіткнулися з гострою нестачею особового складу, дезертирством і небажанням командирів місцевих бандформувань підкорятися єдиному військовому командуванню.