У його повідомленні зазначено, що бойовики розмістили на території церкви, що неподалік від залізничного вокзалу, артилерійську установку з якої обстрілювали житлові квартали Слов'янська. Йдеться про стрілянину, яка відбулася сьогодні вдень.

“За інформацією від місцевих жителів, містом переміщуються кілька вантажних автомобілів, на яких перевозяться мінометні установки. За допомогою цієї зброї бойовики ведуть хаотичну стрілянину по місту і по позиціях українських силовиків, які контролюють територію навколо міста, щоб не допустити прориву бойовиків за межі Слов'янська”, - розповів Селезньов.

Нагадаємо, у Слов'янську від ранку було чути стрілянину та вибухи. Бойовики обстрілювали позиції українських силовиків з НОНИ та гранатометів. Військові відстрілювалися у відповідь.

Післяобіду від граду куль та снарядів уже були понівечені багато будинків. В місті горіло багато споруд, зокрема, будівля міськвиконкому, завод "Бетонмаш", автозаправка в районі автовокзалу. Окрім того, від попадання снаряду в місті загорілася старовинна будівля – "Купецький дім" в Андріївському провулку. Однак, він останнім часом не працював - терористи використовували його як свою казарму. Зараз база бойовиків повністю розгромлена.