Про це повідомляє міський портал "0629".

З боку Новоазовська висунулося кілька танків, військові зупиняють невеликий прорив,
— наголошується у повідомленні.

В штабі оборони з посиланням на бійців батальйону "Азов" повідомили, що в районі села Безіменне йдуть бойові дії, "але це не ті сили, які можуть зробити прорив". "Це скоріше "гра м'язами" з боку російських військ і терористів, це скоріше розвідка боєм і прагнення зірвати сьогоднішній мітинг у Маріуполі. На протязі декількох годин противник буде розбитий, далі Безіменного колона не пройде", — заявили в "Азові".

Також сьогодні голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута заявив на зустрічі зі студентами Приазовського державного технічного університету, що в цей момент 4 танки і близько 40 десантників проводять розвідку боєм, виїхали з Безіменного і зараз розосередилися між селищами Широкине і Бердянське.

Зазначимо, що відстань від Широкиного до Маріуполя становить 23 км.

У той же час, як повідомляється на сторінці добровольчого батальйону "Азов" у соцмережі Facebook, з Новоазовська висунулося близько 20 танків, які почали обстрілювати Широкине. Сили батальйону утримують позиції і в даний час ведуть бій.

Як наголошується у повідомленні, під селищем Широкине зупинена колона з 8 російських танків. "2 вже згоріло, 6 на черзі", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Маріуполі риють бліндажі і зміцнюють укріплення. Місцеві жителі стверджують, що танки стоять за 20 км від Маріуполя.