Про це він повідомив під час розмови з кореспондентом Радіо Свобода.

"Мені місцеві мешканці повідомляють, що у Кривому Розі готуються антиукраїнські акції протесту, і можливо – захоплення органів влади. Людям платитимуть від 500 гривень за день", – сказав Павловський.

За його словами, виділяє кошти й організовує акції один з колишніх очільників Дніпропетровської області. Також він зазначив, що провокації із захопленням влади можуть відбутися у місті Бердянськ Запорізької області, що на узбережжі Азовського моря недалеко від Маріуполя.

Сьогодні голова Запорізької облдержадміністрації Валерій Баранов зателефонував до Бердянського міськвиконкому і попередив про таку загрозу, про яку нібито йому повідомили спецслужби.

Зараз у Бердянську правоохоронці та місцева самооборона організують блокпости і патрулювання міста для протидії сепаратистам, повідомляють місцеві ЗМІ.

Про загрозу проросійських протестів і захоплення будівель на вихідних у Кривому Розі та Бердянську повідомляє також керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Він так само посилається на свої джерела.

Тим часом, у Службі безпеки України повідомили, що у зв’язку з Великоднем і чотиристоронніми домовленостями у Женеві призупиняють активну фазу антитерористичної операції. Водночас, за словами речниці СБУ Марини Остапенко, головні завдання самої операції залишаються в силі.

Нагадаємо, за словами члена комітету з міжнародних справ Бундестагу Карл-Георга Вельмана, Росія причетна до сепаратистів на Сході України і запланувала проголошення незалежності південно-східних областей на 21 квітня.