"Цілком можливо, що ми влаштуємо свято на Андріївському узвозі з культурною програмою в один з вихідних, наприклад, 2 чи 3 червня. Подивимося по тому, як завершуватимуться роботи, нам погода, на жаль, останнім часом заважає. У будь-якому разі цей захід приурочено до святкування Дня Києва, плюс-мінус кілька днів, покажуть обставини", - сказав голова КМДА.

Олександр Попов також повідомив, що святкувати День Києва почнуть у суботу, 19 травня, а завершать перед початком Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012.

"У нас на День міста буде 346 заходів, і тому ми вирішили розпочати святкування з 19 числа з концерту на Майдані Незалежності і закінчити аж на початок Євро-2012, тобто 7-8 червня", - додав він.

Олександр Попов додав, що столиця виконала всі зобов'язання щодо проведення футбольного чемпіонату.

"Всі зобов'язання перед ЄВРО вже виконані. Робочі питання, пов'язані з впорядкуванням міста, організацією питань логістики, інформаційної політики у стадії завершення. Тому ми зустрінемо ЄВРО, зробивши все можливе і неможливе", - підсумував Олександр Попов.

Як раніше повідомлялось, Олександр Попов заявляв, що кияни зможуть вільно прогулюватись Андріївським узвозом до Дня міста.