Загальна площа ділянок 8,3359 га, їхня ціна 197,352 мільйонів гривень. Таких продажів не було з часів мера Леоніда Черновецького.

Найбільшу ділянку продали за 190,123 млн гривень заводу "Ленінська кузня". Підприємство належить Петру Порошенку. Завод займеться будівництвом, експлуатацією та обслуговуванням виставково-торговельно-розважального центру з паркінгом.

Ще дві заарештовані ділянки передали ТОВ "Епіцентр К" на 5 і 25 років відповідно. Вважається, що власниками компанії є Олександр та Галина Герега.

Депутат Київради від фракції УДАР Людмила Закревська заявила, що будь-які дії з арештованими ділянками заборонені судом. Проте депутати все одно схвалили рішення.

Також Київрада передала ТОВ "Астеріс" під забудову, в оренду на 25 років за 7,2 млн грн в рік, земельна ділянка площею 1,08 га по вулиці Щекавицькій, 46 у Подільському районі.

За словами депутата Київради Олександра Бригинця з фракції Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина, територія входить до складу державного історико-архітектурного заповідника "Стародавній Київ".

До слова, 75 депутатів Київради проголосували за передачу Публічному акціонерному товариству "Спеціальне науково-реставраційне проектне будівельно-виробниче підприємство "Укрреставрація" земельну ділянку на Контрактовій площі, 4 (Гостинний двір) в оренду для реконструкції.