Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Під час представлення Порошенко наголосив, що у своїх призначеннях він віддає перевагу місцевим кадрам, які добре знають регіон і добре відомі громадськості. Представляючи новопризначеного голову Чернігівської ОДА, Президент зазначив, що він добре знає Валерія Куліча "як знаного фахівця і гарного управлінця".

Вручаючи новому керівнику обласної адміністрації посвідчення, Порошенко зазначив, що ключовим завданням нового очільника Чернігівщини є гарантування безпеки мешканців області, яка межує з Росією.

"Ваше завдання як області, яка безпосередньо межує з країною-агресором — у взаємодії з силовими структурами гарантувати безпеку мешканців прикордонного краю. Це раз. Два — забезпечити завершення поточної та проведення наступних хвиль мобілізації. І три — гідно зустріти тих, хто, відповідно мого указу, демобілізується і повертається додому, забезпечити роботою, всіма заслуженими пільгами, які передбачила держава для своїх захисників", — сказав Президент.

Нагадаємо, Валерій Куліч раніше був обраний народним депутатом від партії "Блок Петра Порошенка" в одномандатному окрузі (№205, м. Чернігів).