Про це Ляшко написав у Facebook.

“Моє загальне враження з наради - влада не збирається йти на жодні поступки. Портнов, Єфремов, Симоненко поводять себе дуже впевнено. Вони взагалі кажуть, що люди на Майдані їм не заважають. Портнов пропонує вносити зміни до Конституції мінімум до осені”, - розповів депутат.

За його словами, Портнов сказав, що “зараз голосувати не можемо за зміни до Конституції, що спочатку до тексту змін має бути висновок Венеціанської зміни, лише після цього - в зал”.

Ляшко вважає, що таким чином влада намагається затягнути час, адже до осені 300 голосів у Раді може вже не бути.

“Сподіваюся, що лідери парламентських фракцій розуміють, що просто втрачають час, намагаючись про щось домовитися з Януковичем. Я казав і кажу - це шлях у нікуди. Висновок: поки своє слово знову не скаже Майдан - нічого не буде”, - додав Ляшко.

Зауважимо, учасниками наради в кабінеті спікера Володимира Рибака є віце-спікери Ігор Калєтнік та Руслан Кошулинський, радник президента Андрій Портнов, регіонали Юрій Мірошниченко, Олександр Єфремов, Валерій Писаренко, лідер УДАРу Віталій Кличко, лідер “Батьківщини” Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, свободівець Андрій Мохник, лідер КПУ Петро Симоненко, позафракційний Давид Жванія. Ляшко бере участь у нараді за дорученням 15-ти позафракційних народних депутатів.

Нагадаємо, опозиція та більшість так і не змогли домовитися щодо конституційних змін у перший день четвертої сесії Верховної Ради. Спікер Володимир Рибак закрив вечірнє засідання і запросив лідерів фракцій до себе для "продовження перемовин".