Про це повідомили в головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

На місці падіння уламків літака біля сіл Грабово та Розсипне працюють бригади рятувальників з Тореза, Шахтарська і Сніжного. Місця падіння кабіни пілотів і великих частин фюзеляжу освітлюються. Там проводиться збір речових доказів,
— зазначили у ДСНС

Крім того, додали рятувальники, зранку в п'ятницю очікується прибуття судмедекспертів з Донецька.

Нагадаємо, на території України поблизу кордону з РФ збили малайзійський лайнер.

За словами радника Міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, цивільний літак над Торезом збили проросійські бойовики із зенітно-ракетного комплексу "Бук". Загинули усі 295 людей, які були на борту.

Президент України Петро Порошенко не виключає, що літак "Малазійських авіаліній", який впав на території Донецької області, могли збити, і заперечує причетність до інциденту українських Збройних сил.

Перші загони бойовиків добралися до місця падіння малайзійського лайнера. "Чорні ящики" з авіалайнера бойовики збираються передати на експертизу до Москви.

Малайзія негайно розпочинає розслідування у зв’язку з авіакатастрофою на Донеччині.

Керівник групи інформування про АТО Владислав Селезньов повідомив, що в українських силовиків є докази переміщення бойовиками з РФ в Україну ЗРК "Бук".

Радник Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Антон Геращенко повідомив пророзташування ЗРК "Бук" у Сніжному, неподалік від місця падіння малайзійського лайнера.

Служба безпеки України оприлюднила перехоплені переговори терористів, в яких один з них повідомляє про збитий на сході України літак, який виявився цивільним.

Міноборони РФ відхрещується від причетності до катастрофи.

За словами Президента РФ Володимира Путіна, відповідальність за катастрофу малайзійського Boeing 777 у небі Донбасу несе "держава, над територією якої це сталося".