"Робітник з догляду за тваринами при виконанні прибирання помилково зайшов у вольєр з тигром. Тварина напала на нього та нанесла тілесні ушкодження, хірургічна операція потерпілого пройшла вдало, він наразі знаходиться ще в реанімації його стан тяжкий, але стабільний", - повідомив прес-секретар київського зоопарку Анжеліка Комарова.

50-ти річний постраждалий з хижаками працював 4 роки. Зараз тигра перевіряють на сказ, кажуть у звіринці. Тварина під наглядом ветеринарів. Ізолювати тигра від відвідувачів на довгий час, адміністрація зоопарку не планує.

"Тигр абсолютно ні в чому не винен. Тварина залишиться на тій ж експозиції, де й була", - заявив директора київського зоопарку Костянтин Орлов.

У київському зоопарку хижі тварини не вперше нападають на людей. У 2005-му році тигриця на смерть загризла молоду співробітницю, яка прибирала у вольєрі. Тоді прес-служба зоопарку заявила, що жінка порушила техніку безпеки. У 2006-му році громадянина Азербайджану, який сам спустився до вольєру з левами, розірвали хижаки.