"Сашко Білий був не тільки воїном, Сашко Білий був одним з основних організаторів Майдану, одним з основних діячів сьогоднішнього політичного процесу", — сказав Однороженко після молебню за вбитим координатором "Правого сектору" Олександром Музичком.

Член політради "ПС" переконаний, що Музичко становив небезпеку для нової влади й тому його усунули. Більше того, Авакова і Тенюха він назвав винним у здачі Криму Росії, адже, переконані у партії, Тенюх віддав наказ українським військовим у Криму здавати свої частини без збройного опору.

Нагадаю, ще кілька місяців тому Крим був у складі України, зараз він перебуває під окупацією... Наша вимога, наш ультиматум — не просто зняття з посад міністрів, які призвели до втрати територіальної цілісності України... а підведення їх під трибунал. Такі діячі, як Тенюх і Аваков, повинні бути віддані під трибунал!
— сказав Однороженко.

Відтак "Правий сектор" дав новій владі час до 19:00 завтра, 27 березня, на виконання цих вимог. Саме у цей час на Майдані заплановане віче, присвячене Олександрові Музичку.

Нагадаємо, одного з координаторів "Правого сектора", відомого як Сашко Білий, вбили минулої ночі на Рівненщині. Загибель автора радикальних висловлювань залишила безліч запитань.