Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Партія регіонів та КПУ - злочинні угрупування, діяльність яких має бути припиненою. Протягом не одного року в Україні діють дві антинародних, антиукраїнських сили, на сумлінні яких лежать численні нещастя українського народу. Мова йде про Партію регіонів та КПУ", - написав він.

Читайте також: "Правий сектор" не складе зброю! — Ярош

Лідер "Правого сектору" зауважив, що Партія регіонів "є кістяком нинішнього кримінально-олігархічного режиму і, злившись із державним апаратом, фактично забезпечує панування в країні виразно авторитарної диктатури".

КПУ Ярош назвав "правонаступницею окупантів-більшовиків і нині являє собою важливий елемент злочинної олігархічної системи".

На його думку обидві партії створили злочинний антинародний режим.

"У зв'язку з цим Центральний штаб "Правого сектору" наказує усім своїм локальним загонам докласти максимум зусиль для припинення діяльності антинародних злочинних угрупувань. Діяти при цьому потрібно усіма доступними методами", - наголосив Ярош.

Крім того, він закликав усіх прихильників "Правого сектору" "діяти аналогічно і в залежності від наявних сил і можливостей припиняти діяльність зазначених угрупувань".

Нагадаємо, останні дні члени Партії регіонів масово покидають лави партії.