"Інформація про інцидент внесена до Єдиного обліку пригод Шевченківського району. На місці подій працює оперативна група. Постраждалих допитує особисто начальник найближчого територіального відділення міліції", - повідомила начальник прес-служби ГУ МВС Києва Ольгу Білик.

Правоохоронці заперечують, що напад стався біля будівлі райвідділу міліції на вулиці Прорізній.

"Напад був не бiля входу у вiддiлення міліції. Тому що там є вiдеокамери, i спiвробiтники мiлiцiї, якби бачили подiю, неодмінно б вийшли й допомогли б. Напад стався, коли Iллєнко вже спускався вниз по Прорiзнiй", - розповіла Білик.

Нагадаємо, народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко дав у міліції показання щодо його побиття. Після цього побитого Іллєнка і його адвоката забрала швидка.

Як написав раніше Іллєнко на своїй сторінці у Facebook, його до крові побили під стінами Шевченківського РУВС столиці.

Як повідомляє ВО "СВобода" у Twitter, в Іллєнка ймовірно зламана щелепа та струс мозку.

Зі сцени Євромайдану лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав людей йти з пікетом до Шевченківського райвідділку міліції у Києві, поблизу якого побили нардепа Андрія Іллєнка. Однак пікет уже розійшовся.

У ВО "Свобода" переконані, що напад на нардепа Андрія Іллєнка та його адвоката Сидора Кізіна – це замах на життя.

У ВО "Батьківщина" переконані, що побиття нардепа – "це нахабна демонстрація бандитських порядків у країні, запроваджених діючим режимом".