HTC Desire Eye

Обидві камери оснащені світлодіодним спалахом. Таким чином, фронтальна має забезпечити високоякісне зображення, у першу чергу, для відеодзвінків та селфі. Крім того, тайванці встановили набір корисних додатків Eye Experience для обробки зображень і відео.

Серед особливостей, на які акцентує сама HTC, передусім, перша за кілька років назва без числового індексу, що символізує кардинальні зміни у підході до створення смартфонів. Це також перший апарат сімейства Desire з пластиковим корпусом, який до того ж витримує короткочасне занурення у воду на глибину до 1 м. А ще тут є стереодинаміки HTC Boom Sound і незвична для HTC апаратна кнопка камери.

На ринку Desire Eye має з'явитися у листопаді.

Універсальна карта

Універсальна пластикова карта, яка замінить всі інші — дебетні, кредитні, зарплатні і навіть електронні перепустки. Новітній девайс під нехитрою назвою Plastc від однойменного американського стартапу може зберігати дані про 20 карт і їхні штрих-коди.

Щоб обрати потрібну, достатньо провести пальцем по сенсорному E-ink-дисплею та ввести PIN-код. Крім цього, на екран можна вивести баланс поточної карти.

На офіційному сайті Plastc вже можна оформити попереднє замовлення на універсальну карту за 155 доларів. Поставки планують розпочати наступного літа.