Як розповіла волонтерка, вони отримували багато звернень з України з проханням прийняти на лікування українських героїв.

Ми вирішили відправити групу лікарів в Україну, адже це економить значні кошти. Так, медики можуть прооперувати тут 40 людей за ті кошти, за які б в Канаді прооперували одного, - наголосила Валєр.

Вона також зазначила, що в Україну приїхали саме пластичні хірурги, адже велике значення має й психологічне здоров’я бійців.

Коли військові дивляться в деркало і бачать всі ці шрами - їм психологічно дуже важко, - переконана волонтерка.

За її словами, в Україну приїхала вся команда медиків, включаючи й обслуговуючий персонал. Волонтерка каже, що так вони намагались хоч трохи спростити роботу українським військовим медикам. Також команда привезла всі необхідні ліки, інструменти і обладнання.

Читайте також: Більшість українських військових вмирають від кровотечі, — волонтер

Вона розповіла, прем’єр-міністр Канади Стівен Гарпер також підтримує Україну і це він демонструє в майже кожному своєму виступі.

Ми проводили збір коштів для цього заходу, Гарпер також був там присутній. Загалом захід відвідали понад тисяча людей – не лише діаспорян, а й люди, які не мають нічого спільного з Україною, не знають жодного українського слова. – розповіла волонтерка.

Вона наголосила, що фундація й надалі проводитиме втілювати в життя такі акції, окрім того організація має ще багато схожих ініціатив, які б допомагали Україні.