Про це йдеться у статті "Української правди". Як повідомляється, "Блок Петра Порошенка" вже звернувся до великої "хедхантерської" компанії, з проханням підібрати іноземних менеджерів на посади міністрів.

Очевидно, мова йде насамперед про посаду віце-прем'єра з питань європейської інтеграції, оскільки раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що на цю посаду він має намір запропонувати одного з європейських лідерів

Кандидатури не мають нічого спільного з нашою партією. На посадах міністрів зможуть працювати громадяни Америки, Грузії, Німеччини, Польщі, Литви. Знання англійської та перевірка на детекторі брехні - обов'язкові,
— сказав один з депутатів від "Блоку Петра Порошенка".

Він уточнив, що від деяких кандидатів у президентському блоці уже чекають згоди.

Оскільки чинне законодавство не дозволяє іноземцям бути членами Кабміну, Петро Порошенко збирається внести в парламент закон, який дозволить їм працювати.

Рада онлайн. Перше засідання оголошено відкритим [Оновлюється]

Ще один співрозмовник у "Блоці Петра Порошенка" стверджує, що деякі топ-менеджери згодні прийняти українське громадянство.

До слова, стало відомо, хто очолить фракції у новообраній Верховній Раді 8-го скликання, яка сьогодні відкриває перше засідання.