Про це він розповів в неділю ввечері в інтерв’ю українським телеканалам.

Глава держави нагадав, що питання відставки Кабміну перебуває не в компетенції Президента, а в рамках повноважень Верховної Ради.

Відставка уряду — це питання коаліції, точно так само, як і призначення уряду. Президент лише вносить те, що йому подасть коаліція, хоча зміна уряду є певним елементом дестабілізації. Мені невідомо, що в коаліції йдуть процеси щодо зміни уряду. Я вам щиро кажу: у мене немає жодної подібної інформації,
— запевнив Петро Порошенко.

Він також прокоментував конфлікт, що напередодні розгорівся між прем’єром Арсенієм Яценюком та губернатором Одещини Міхеїлом Саакашвілі.

Читайте також: Порошенко про події під Радою 31 серпня: відповідати мають не лише рядові виконавці

"Це є відображенням незадоволення темпами і глибиною реформ, що відбуваються в Україні. Це незадоволення є у людей, це незадоволення є у мене, як президента, і я про це сказав публічно в своєму зверненні до Верховної Ради, це незадоволення є у прем'єр-міністра, і це незадоволення є у глави Одеської обладміністрації Саакашвілі. І не знімаючи відповідальності ні з кого, в тому числі і з себе, я хочу наголосити: жодного міжособистісного конфлікту між прем'єром і Михайлом Саакашвілі не існує", — сказав Порошенко.

Нагадаємо, раніше на сайті Президента України з’явилась електронна петиція з пропозицією призначити Міхеїла Саакашвілі прем’єр-міністром України.