Нещодавно співачка повернулась із США, де проходив її сольний благодійний тур "Songs for peace". У Facebook вона поділилася своїми враженнями, проте ще написала про прикрий інцидент, пов'язаний із комбатом "Донбасу" та народним депутатом Семеном Семенченком.

"Як не прикро, інцидент пов'язано, чи то пак спровоковано нашим із Вами співгромадянином, Народним депутатом України, "комбатом" Семеном Семенченком, (він же Костянтин Гришин). Перед моїм виступом у місті Філадельфія, він заявив, що я дозволила йому збирати кошти на АТО під час мого виступу. Коли з'ясувалося, що ніякого дозволу я не давала, він вирішив паралельно з моїм концертом провести у храмі неподалік молебен за загиблими, і висловити духовну підтримку матерям, що втратили своїх синів на Нашій Національно-Визвольній Війні. Люди на молебен прийшли, а він ні...Отак...Наш співвітчизник вирішив просто заробити на людському горі. Бог йому суддя", — написала Приходько.

Нагадаємо, сьогодні, 14 квітня, річниця створення батальйону "Донбас". Про це написав колишній комбат "Донбасу", а тепер нардеп Семен Семенченко.