Журналістка регулярно навідувалася до помешкань представників української влади і викладала відзняті матеріали у своїх блогах.

Одні з найрезонансніших розслідувань вона присвятила резиденції президента - Межигір'ю, а також Сухолуччю, де глава держави полюбляє полювати. Тетяні Чорновол вдалося зробити знімки закритої резиденції Януковича, на яких зображені гольф-поле, канали всередині Межигір'я, а також легендарний "Галеон" – місце відпочинку президента на воді.

Не оминула увагою активістка й кума Путіна, лідера проросійського громадського руху “Український вибір” – Віктора Медведчука. 21 грудня - опублікувала блог під назвою “Вандал Медведчук хоче ув'язнити автомайданівців за паркан, за який повинен сісти сам”.

Окрім маєтку Медведчука, на, начебто, самовільно захоплених державних землях, у блозі йдеться про будинки, в яких живе Азаров і його син. Котеджне містечко прем'єр-міністра розташоване на місці колишньої бази відпочинку Кабінету Міністрів.

15 грудня Тетяна з активістами Демальянсу навідалась і до маєтку братів Клюєвих у селищі Рудки - на знак протесту проти організації, начебто, Андрієм Клюєвим звірячого побиття студентів на Майдані 30 листопада.

У своєму блозі Тетяна Чорновол згадала і про інші злочини секретаря Ради нацбезпеки й оборони - зокрема, знову підняла тему "Лівели" - компанії, яка пограбувала державний бюджет на 8 млрд грн, а також шахрайської "утилізації" небезпечних токсичних відходів.