За його словами, кримінальна справа щодо махінацій у Мінохорони здоров’я вже завершена. Втім, якщо слідчому надійдуть матеріали Орегонського суду США, який постановив повернути "Укрвакцині" 19 мільйонів доларів, справу можуть поновити.

“При достатності підстав може бути порушена ще одна кримінальна справа. Ці справи можуть бути об'єднані, і слідство - поновлено”, - сказав перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін.

Заступник генпрокурора сьогодні доповідав депутатам про справи, порушені стосовно Юлії Тимошенко. Розповів, що у “газовій справі” вже допитали екс-президента Віктора Ющенка та запевняв народних обранців, що Генпрокуратура не виконує політичних замовлень. Втім, слухали його не всі депутати. “Бютівці”, які вимагали особистого звіту генпрокурора Віктора Пшонки, на знак протесту залишили сесійну залу. Втім, згодом опозиціонери повернулися у сесійну залу.

Прибічники Тимошенко сьогодні змінили свою парадну форму одягу на білі футболки з надписами "Свободу політв’язням". Опозиціонери наполягають на припиненні переслідувань їхньої лідерки та колишніх чиновників уряду Тимошенко.